fredag 25. mai 2012

Brownie uten skikkelig sjokolade - TULL!!!

I dag var det igjen min tur til å ta med kake til fredagskosen på jobb, og fant en fin oppskrift på brownie med nøtter, men med hvit sjokolade i stedet for mørk, tenkte "hmmm...hvit sjokolade og nøtter (sikle, sikle)". Men den kaka ble ikke bra på noen måte. Fulgte oppskriften og kaken ble altfor godt stekt - ikke deigete i det hele tatt, men heller litt på den tørre siden.

Som er resultat havnet hele dritten i søppla og jeg dro på butikken og kjøpte reservekake : Toro Langpanne, Dronningsjokolade, Kremfløte og strøssel. Tok ca. 20 minutter å lage kaka, 5 minutter til glasuren. Ble kjempegod for reservekake å være :-)


Konklusjonen min ble enkel og grei : Hvit BROWNie er bare TULL! Den skal helt klart være brun i fargen noe den blir av den mørke, gode sjokoladen og deigete i midten....mmmm..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar