onsdag 30. mai 2012

Daimrull

Bunn
3 egg
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
0,5 dl kakao
1 ts bakepulver

Fyll
100 g mykt smør
1 dl melis
1 egg
2 pk Dobbelt-Daim, hakket

  1. Lag fyllet før kaken stekes.
  2. Lag fyllet ved å piskesmør, melis og egg sammen med en kjøkkenmaskin. Vend inn hakket daim.
  3. Pisk egg og sukker hvitt.
  4. Bland sammen mel, kakao og bakepulver og sikt det i eggeblandingen. Rør til en jevn deig.
  5. Fordel deigen jevnt ut på en stekeplate dekket med bakepapir, uten å trekke kaken helt ut på kanten av papiret.
  6. Stek kaken midt i ovnen ved 250 grader i ca. 5 minutter. Pass på så den ikke blir for mørk.
  7. Vend bunnen forsiktig ut på bakepapir dekket med sukker. 'legg et vått håndkle over det øverste bakepapiret en liten stund. Trekk så papiret forsiktig av.
  8. Fordel fyllet i et jevnt lag på bunnen og rull den sammen. Legg den i kjøleskapet med skjøten ned i minst 2 timer før den skjæres i skiver og legges på et serveringsfat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar