tirsdag 29. mai 2012

Kink i nakken!


I dag våknet jeg og følte meg egentlig helt fin i formen, hadde hatt en grusom hodepine sent i går kveld, men den tok et par paraset seg av. Skulle bare børste håret og sette det opp i en strikk da nakken lagde en av de lydene en IKKE vil høre. Etter det klarte jeg ikke bevege hodet i noensomhelst retning uten at det gjorde skrekkelig vondt, og det gikk ikke over. Ringte derfor inn syk, med håp om at "knuten" nakken ville løse seg opp i løpet av dagen.

Men det er fryktelig lite en får gjort når en kun kan se rett frem, ikke til siden, opp eller ned. Å sitte med laptoppen og blogge derimot er en av de tingene en kan gjøre :-)

La ut en oppskrift på Ostepinner, disse lagde jeg i helgen, ble ganske gode, men noe kvalmende i store mengder i følge Audun...Uansett en grei måte å bli kvitt osterester på :-)

En annen oppskrift som nylig er lagt til er en oppskrift på Brownieostekake med bringebærkrem som også ble god, men ikke helt vellykket. Det er en kake jeg har laget tidligere - uten å ta bilde, den gangen lagde jeg den i en langpanne slik oppskriften tilsier, denne gangen prøvde jeg en rund form. Kaken er helt klart best i langpanne, men ble fin i rund form og (men tok mye lenger tid å steke og ble lett sprekt i toppen).

Et lite tips til oppskriften over: Bringebærkremen kan lett bli en helt annen krem om du tilsetter en annen type bær, jordbær, blåbær eller noe helt annet :-)

Dagens lille blogg...kan komme mer i løpet av dagen da jeg ikke har mye annet å drive med i dag...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar