søndag 17. juni 2012

Søndagsoppdatering

I dag er det endelig tid for Norwegian Wood festivalen og STING!!! Har vært en Sting-fan siden første gang jeg hørte Englishman in New York da jeg var rundt en 10 år gammel. Var på min første (og eneste så langt) Sting-konsert med min venninde Anette da vi var 17 - og følte oss noe feilplassert - vi var vel de eneste under 30 i ett fullsatt Oslo Spektrum (føltes i hvert fall sånn), men jeg elsket det!

Fant ut at Sting skulle tilbake til Norge og spille på Norwegian Wood ble det en selvfølge at vi skulle dra, men denne gangen tar jeg med meg Audun :-)UANSETT - tilbake til kaker, kaker og mer kaker: Jeg har lagt ut 3 nye oppskrifter, Nøttestang, Minimuffins med blåbær, og Sjokoladeskåler.

Sjokoladeskålene blir utrolig flotte og egner seg ypperlig som tilbehør i en av sommerens mest spiste desserter - iskrem. Utrolig godt sammen med friske jordbær.Minimuffins med blåbær er en oppskrift som gir farlig gode munnfuller. Og her spiser en lett en 4-5 stykker før en vet ordet av det :-)Nøttestangen er veeeldig mektig og spiser en mer enn to biter blir en garantert kvalm, så lite holder til mangee. Godt som en liten søtsak til kaffin, og tar ikke lang tid å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar