torsdag 2. august 2012

Cremé Fiasko!

Utprøving av nye oppskrifter og desserter en aldri har laget før kan gi en utfordninger! Jeg prøvde her en dag en oppskrift på Cremé Brûleé og fikk det IKKE til, fulgte oppskriften til punkt og prikke, men desserten ble aldri tykk, cremen fikk aldri den rette konsistensen og resulltatet ble ikke spesielt bra.

Så jeg leter videre etter en god oppskrift på denne desserten, men kokeboken denne ble hentet fra får ikke noen god anbefalning av meg :-(

Prøving og feiling er et must ved kakebaking, noen ganger funker det, andre ikke...

2 kommentarer:

  1. Så utrolig geit å vite at jeg ikke er den eneste som har feilet litt :) bakte to sjokoladekaker i går som ble mislykket.Dvs de er helt ypperlige å spise selv om det bløte i midten, MEN egnet seg ikke til formålet, nemlig å lage sjokoladekakebil av :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så sant! Fiaskoen smakte jo godt, men så ikke så delikat ut akkurat... Men det er bare en ting å gjøre med det - prøve på nytt :-)

      Slett