torsdag 13. september 2012

Kaffikopp med Lisemor :-)

I dag kom min kjære svigermor, Lise, på besøk i biblioteket der jeg jobber - hun var i samme bygg og ville stikke innom og spørre om jeg og Audun ville komme på Fårikål-middag til helgen. Noe vi takker ja til, for nå er høsten her (uten tvil - våknet til minusgrader i dag...brrrr) og til høsten hører Fårikål til :-)

Det ble prat på litt av hvert og vi kom frem til at middagsplanene mine for dagen kunne godt dobles opp og da ble det middag med svigers i kveld og fårikål til helgen - ikke dårlig for en 10-minutters kaffipause med svigermor!

Uansett over til kaker...begynnte å tenke på om jeg skulle finne på en dessert til ikveld, men tror jeg må utsette den til helgen, ellers blir det så veldig mye kaker. I morgen er det nemlig kakefredag på jobben og Eva skal bake, og hun har lånt en oppskrift på Mandelkake av meg - og den vet jeg at smaker helt himmelsk!

Ser for øvrig slik ut...og oppskriften kan du finne her : Mandelkake

Men helgen kommer snart og da kan det hende det blir et nytt bakeverk på meg, drømmer om ting som sjokoladepavlova og nøttekake med vaniljekrem og muffins med makronfyll - ting jeg ikke har oppskrifter på men kan da klippe og lime fra andre oppskrifter om jeg skulle få lyst til å prøve :-)

HAVE A NICE DAY :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar