torsdag 11. oktober 2012

Smultringer? Neeei...tror ikke det :-)

Selv om det er lenge til jul er det alt kommet julegodis i butikken, noe ei venninne av meg påpekte allerede i september - og smultringhusene begynner å dukke opp rundt kjøpesentrene (i allefall i nærområdet hos meg)...men nå om dagen er det noe annet en smultringer som også titter frem - nemmelig Donuts. Som merkelig nok oversettes fra engelsk til norsk til nettopp smutringer.

Norske Smultringer er utrolig godt, gjerne nystekte og fortsatt varme, mens Donuts er best avkjølt meg et tykt lag glasur. Jeg har prøvd ut en oppskrift på Minidonuts som jeg fant på Passion4Baking sin blogg og resultatet ble godt, men ikke så godt som jeg hadde håpet - de minner om små vaniljeboller med glasur - veldig gode, men ikke helt Donut-følselsen over dem...oppskriften finner du her: MINIDONUTS om du vil prøve dem ut selv, jeg vil uansett lete etter en ny oppskrift som kanskje lever litt mer opp til forventningene...Her er et bilde av Minidonutsene, kanskje de ser fristende nok ut til å prøve :-)

Ha en flott dag, og så hører dere forhåpentligvis fra meg i løpet av helgen - jeg håper at jeg får tid til å lage noe kjempegodt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar