tirsdag 12. mars 2013

Helgekos

Fredag ettermiddag tittet jeg inn i kjøkkenskapet og fant litt av hvert, men det var en pakke med Pecannøtter sjefen hadde tatt med seg fra USA (noe billigere der enn i Norge...) som fanget oppmerksomheten.
Etter det ble det et lite dykk inn i The Hummingbird Bakery Kakeboken etter en oppskrift som inneholdt denne typen nøtter og valget falt på Hummingbirdkaken som er en nydelig krydderkake med pecannøtter, bananer og ananas, som da også glaseres med kremosttopping....Mmmm...NAM!

Da ble det baking av kakebunnene fredag kveld og kremen etter lørdagsjobbingen var ferdig dagen etter. Mannen min hadde fått hjelp av nabo'n tidligere den dagen med å ta ned en stor bjørk i hagen og vi var blitt bedt over på kortspill (er blitt litt hekta på Canasta...) på kvelden - så kaken kom godt med.

Uansett resultatet ble seende slik ut...se nedenfor :-) Og smakte veldig godt, men var veldig mektig - og søt! Vi var 4 voksne og klarte å få unna circa en fjerdedel av denne dobbeldekkeren...og vi har fortsatt litt rester i kjøleskapet 3 dager senere...Oppskriften finner du her Hummingbird-kake

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar