torsdag 27. juni 2013

Lillegutt kom til verden!

Hallois folkens! Første blogginnlegg der jeg velger å nevne en personlig livsendring hos meg og min mann. Vi ble nylig foreldre til en nydelig liten gutt og kunne ikke vært lykkeligere :-) Denne lille gutten er da den soleklare grunnen til at det er blitt mye færre blogginnlegg i det siste og ingen den siste tiden. En liten sak som vår lille Henrik tar mye tid og det gjør meg absolutt ingenting!

Har nettopp lagt ut en oppskrift på Sjokolademuffins uten egg som jeg lagde da jeg skulle få besøk av min fetters lille jente, Ida-Nathalie, som desverre ikke tåler egg. Muffinsene ble kjempegode, men har nok sukker til at jenta var i hundre resten av kvelden ;-)

Jeg vil prøve å legge ut litt oppskrifter innimellom og svare på eventuelle spørsmål og kommentarer som blir lagt til, men lover ingenting - og det kan ta litt tid...

Nå vil jeg bare kose meg med lillegutt, mannen min og det nye familielivet da denne gutten er vårt første barn og vi virkelig ikke vet hva som vil skje videre, noe som er veldig spennende :-)

Til neste gang...God sommer alle sammen!!!

1 kommentar: