torsdag 4. september 2014

Forandring fryder!


Heisann folkens! Jeg er tilbake...kanskje :-)

Ikke til å unngå: store endringer i utseende på bloggen, men innholdet er for øyeblikket mye av det samme :-) Vil kanskje dele litt mer av meg selv fremover, har ikke helt turt det før. Men skader vel ikke å dele litt om meg og mitt, og slenge inn noen oppskrifter i ny og ne...?

Jeg har lyst til å begynne litt med blogging igjen, men har ikke like mye tid som før. Jeg har satt meg et mål på 1 oppskrift i måneden, når i måneden aner jeg ikke - om jeg klarer mitt relativt realistiske mål - aner ikke, men jeg prøver :-)

Litt om ditten og datten. Sønnen min, Henrik, har rundet året, løper rundt, går i barnehagen og har det fint :-) Jeg og mannen min er tilbake i jobb, med litt ferie og avspasering innimellom. Livet tusler nå videre...

Bloggen: Jeg har fjernet de oppskriftene jeg aldri rakk å prøve skikkelig ut. Tatt bort et par jeg ikke var helt fornøyd med og gjort om litt her og der. Forandring fryder sies det...kan stemme det. Har endret bakgrunn, og tekstfarger og alt mulig rart - ville ha litt forandring. Vil som sagt prøve å legge ut en oppskrift pr. måned, om den er ny eller ei.

Er veldig glad i de oppskriftene jeg allerede har så kan hende noen nye varianter eller bare noen forslag til kaker som kan passe for anledningen dukker opp.

Gled deg gubben min - jeg skal bake mer igjen ;-)

 

2 kommentarer:

  1. Velkommen tilbake i bloggverda :) 1 ny oppskrift i mnd er ofta nok når ein har ein travel kvardag ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Hege, tusen takk :-) Travle hverdager har jeg mange av, men tror nå jeg skal klare det med kun 1 i måneden. Men flere innlegg kommer det kanskje - bare uten oppskrift :-)

      Slett